Bouw en Infra Park, een unieke evenementenlocatie!

Locatie complementeert het congres.

Bij een congres is de locatie een belangrijk onderdeel. De sfeer en service van de locatie kan het congres of event compleet maken. Neem een kijkje bij het Bouw en Infrapark na de verbouwing, het geeft tal van mogelijkheden! Nog maar een paar maanden geleden is de evenementenhal van het Bouw en Infra Park aangepast. Was er eerst een put in het midden, nu is er een strakke vloer over de gehele hal. Met een enorm vrij oppervlak als resultaat.

Tal van mogelijkheden

Met de gigantische stalen spanten en hoogte van de zaal heeft de locatie een unieke industriële sfeer. Samen met het oppervlak en bijvoorbeeld de grote roldeuren (waar zelfs vrachtwagens naar binnen kunnen) biedt de locatie eindeloos veel mogelijkheden.

Ligging

Het Bouw en Infra Park ligt in Harderwijk aan de A28. Het heeft een eigen parkeerterrein waar men gratis kan parkeren en er is op het terrein een klein hotel aanwezig. Door de centrale ligging en bijkomende diensten is de locatie alles wat men nodig heeft voor een congreslocatie.

Nieuwsgierig?

Graag laten wij u de mogelijkheden van de locatie zien tijdens een rondleiding. U kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de website!