Catering en hostessen

Hostessen en andere professionals voor uw event.

De dames bij de registratiebalie, de barman die uw cappucino maakt, degene die zorgen dat de ruimte na de lunch weer keurig netjes voor het volgende onderdeel. Allemaal mensen die onmisbaar zijn voor een geslaagde congres of zakelijke evenement. Geef ons de zorg voor het personeel en wij zorgen ervoor dat uw business event door gastvrije en representatieve dames en heren wordt ondersteunt. Professionals die eraan bijdragen uw meeting een succes te maken.

Alles wat met eten en drinken te maken heeft… de catering.

Een bijzondere lunch in foodtruck-festival, een walking-diner of een netwerkborrel kan een verrassende toevoeging zijn voor uw event. Daarvoor kunt u bij ons terecht! Kwaliteit staat daarbij voorop, daarom werken wij alleen met de allerbeste samen. 

Desgewenst bedenken we samen een plan voor de catering, passend bij de sfeer en stijl van bijvoorbeeld uw congres, zakelijke bijeenkomst of productlancering. 

Congres afterparty meeting borrel drankjes en hapjes napraten gasten bedanken catering beeld en geluid business event zakelijke evenementen medisch it ict

Direct ondersteuning nodig
bij uw congres?

Neem contact met ons op.

Ik heb interesse