Diensten voor uw zakelijke event

Waar te beginnen bij het organiseren van een business event…

U staat voor de mooie uitdaging een zakelijk event te organiseren! Maar waar te beginnen? Hoeveel mensen komen er, hoe ziet het programma eruit, hoe vind ik een geschikte locatie, wie gaat de dag zelf leiden? Allemaal vragen waar wij u graag advies bij geven! Als uw event organisator kunnen wij bepaalde delen of de gehele organisatie van uw zakelijke evenement of congres op ons nemen. Samen vinden wij de mix tussen wat u zelf wenst te organiseren of uit wenst te besteden met een hybride samenwerking als resultaat…

Voor uw Congres of zakelijke event

Business Event Group heeft geruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en organisatie van events en congressen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld klantendagen, modeshows, jaarcongres, opening en kick-off, bedrijfsfeest en (medische of paramedische-) congressen.. alles is mogelijk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor de complete event- en congresorganisatie. Dat betekent dat wij voor u de total event care op ons kunnen nemen, denk bijvoorbeeld aan: event management, (show-) techniek, catering, congresplanning, deelnemers registratie, hostessen, invulling van workshops etc.

Ontdek meer over onze diensten:

Eventmanagement

Direct ondersteuning nodig bij uw event? Onze eventmanagers hebben de kunde en kennis in huis en streven naar het beste resultaat….

Meer informatie

Techniek

Sfeervol licht, goed geluid en haarscherp beeld vormen de basis van onze technische partner: AV Brothers! Bekijk hier de mogelijkheden…

Meer informatie

Catering en hostessen

Van degene die uw gasten bedienen tijdens het congres en alles omtrent de catering…

Meer informatie

Deelnemers registratie

Deelnemers registratie met een registratie-site in huisstijl, save-the date, herinnering en een snelle registratie ter plaatsen, dat kan!

Meer informatie