Waar wij voor staan

Onze missie is het creëren, faciliteren en managen van (internationale) evenementen en congressen in co-productie met onze opdrachtgevers en partners om u het best mogelijke evenement te bieden.

Het succes van de Business Event Group wordt gegarandeerd door samenwerking met de beste gespecialiseerde leveranciers van hospitality, entertainment, media, spreker, AV, eventmanagement en evenementen locaties. Wij werken enkel en alleen met de beste partijen uit de markt.

Wij streven lange termijn partnerships na met toegevoegde waarde in zowel expertise als kruisbestuiving. Dat maakt dat wij als groep sterk en daadkrachtig zijn.

Het team heeft succesvol evenementen en congressen gerealiseerd voor o.a. CocaCola, Ahold, GlaxoSmithKline, Eyewish, UMC Utrecht, FrieslandCampina, Nederlandse Overheid, Belastingdienst, Rabobank, DOC Kaas en vele anderen.

Hybride event management

Wij geloven in samenwerking. We werken in co-productie met onze opdrachtgevers om het beste resultaat te halen.

Event expertise

  • Congressen
  • Conferenties
  • Bedrijfsfeesten
  • Modeshows
  • Klantendagen
  • Openingen etc.

Scherp en creatief

Onze mensen zijn scherp en creatief in concept en productie. Echte mensen met echte ambities om de beste te zijn in wat ze doen. Door met de beste mensen te werken weten kunnen wij een succesvol evenement garanderen.

Direct congresondersteuning?

Direct ondersteuning nodig bij uw congres? Wij komen graag eens langs om de mogelijkheden met u door te nemen!

Neem contact op